Kteam | Osteopatia
1040
post-template-default,single,single-post,postid-1040,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Osteopatia

Osteopatia

Osteopatia consideră ființă umană că un ansamblu unitar a cărui structura, funcții organice, creier și spirit sunt într-o interdependență reciprocă.
Tratamentul osteopatic este o abordare holistică, care implică identificarea, evaluarea și tratarea structurilor organismului folosind o abordare blândă și practică. Această tehnică fundamentală se numește palpare osteopatică. Obiectivul său este de a percepe prin palpare diferitele structuri ale corpului și de a acționa prin tehnici specifice asupra sistemului musculator, nervos, circulator și limfatic al organismului și de a redobândi echilibrul general.
Acest lucru se realizează prin aplicarea unei varietăți de tehnici osteopatice specializate, cum ar fi tehnicile pentru energia musculară, întinderea neuromusculară proprioceptivă proprie, articularea blândă și manipularea articulațiilor, precum și tehnici fasciale, viscerale, craniene și energetice.
Cui se adresează: femeilor însărcinate, bebelușilor, adulților de toate vârstele care prezintă afecțiuni precum: migrene, dureri cervicale, lombare, stări de oboseală, probleme digestive, constipație cronică, dureri articulare, dezechilibre musculare și nu numai.