Kteam | Kinetoterapia
1031
post-template-default,single,single-post,postid-1031,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kinetoterapia

Kinetoterapia

Kinetoterapia și recuperarea medicală îmbină mai multe tehnici și metode de reabilitare pentru restabilirea echilibrului tuturor sistemelor majore ale corpului, inclusiv musculo-articular, neurologic, endocrin, metabolic, respirator și cardiovascular.
Kinetoterapia musculoscheletală este o ramură a kinetoterapiei ce tratează leziunile musculare, articulare dar și forma și aliniamentul segmentelor osoase. Tratamentul este personalizat în funcție de nevoi, adaptat în funcție de evoluție și include tehnici precum: terapia manuală, osteopatie, exerciții ghidate și supravegheate precum și dobândirea unor strategii de auto-gestionare.
Terapia prin exerciții fizice este folosită ca ajutor în prevenirea apariției diferitelor probleme prin întărirea musculaturii și pentru a îmbunătăți condiția fizică generală. Aceasta este adesea o parte foarte importantă a recuperării unui dezechilibru și / sau ca ajutor în menținerea echilibrului general al corpului. Kinetoterapeutul întotdeauna va adapta în mod specific exercițiile în funcție de nevoile dvs. și de problema dvs. specifică.
Cui se adresează: copiilor în perioadele de creștere, persoanelor afectate de dureri de spate, persoanelor cu posturi deficitare, pacienților cu dureri cronice sau acute, pacienților cu traumatisme ca urmare a accidentării, postoperator, sportivilor de performanță și nu în ultimul rând celor care vor să facă o mișcare conștientă și controlată.Call Now Button
WhatsApp chat