Kteam | Boutique
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

EXCELENȚĂ

Principiile noastre de bază: conștientizare, echilibru între exerciții fizice regulate, o bună nutriție, odihnă adecvată, atitudine pozitivă și evitarea factorilor de stres.

EVOLUȚIE

Pe parcursul anilor de activitate ne-am dezvoltat în funcție de nevoile pacienților noștri, punând în practică cu succes tehnicile clasice de fizioterapie, kinetoterapie îmbinate cu știință numită osteopatie.

PREVENȚIE

Terapiile noastre au ca scop și reeducarea corpului prin mișcare controlată pentru a preveni apariția durerilor din cauza sedentarismului prelungit și a modului în care ne desfășurăm activitatea în fiecare zi.

MOD DE VIAȚĂ

Restabilim echilibrul corpului prin creșterea mobilității articulațiilor, ameliorarea tensiunii musculare și îmbunătățirea alimentării cu sânge a țesuturilor, astfel încât corpul dvs. să se poată adapta eficient la propriile mecanisme de vindecare.

14

Ani experiență

10

Programe de recuperare medicală

Costin Craiu

Fondator, Kinetoterapeut si Osteopat CO

După o experiență de 14 ani în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale, inițial că Profesor Kinetoterapeut în cadrul Școlilor Speciale și apoi Kinetoteraput și Fizioterapeut în cadrul diverselor clinici medicale private și centre de sport din România, am realizat că sunt pasionat de puterea de a vindeca și capacitatea de a simți și trata durerea și disfuncția.
Interesul și puterea mea primară sunt în domeniul manual. Întotdeauna am avut o fascinație legată de modul în care organismul depășește prejudiciul și revine la funcția deplină.
Principala mea dorință este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților nu numai printr-un mix de proceduri și tratamente de kinetoterapie și fizioterapie prestate la cel mai înal nivel de profesionalism ci și prin înglobarea unor principii specifice osteopatiei care țin de viziunea ei asupra corpului uman, a definiției ei despre sănătate.

Experiență Profesională

14 ani experiență în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale
4 ani experiență în domeniul osteopatiei.

Specialități

Kinetoterapie
Recuperare medicală
Osteopatie
Terapie manuală

“An osteopath is taught that Nature is to be trusted to the end.” – A.T. Still MD, DO, Autobiography

Andreea Preduca

Medic Primar Recuperare Medicală

În calitate de Medic Specialist în Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie consider că rănirea și durerea sunt adesea rezultatul unei funcționări proaste a biomecanicii și a controlului mișcării. Accentul trebuie întotdeauna să fie pe corectarea disfuncției de mișcare și a controlului postural iar tratamentele trebuie să includă eliberarea fasciului și a țesuturilor moi, mobilizarea comună și reeducarea mișcării pentru a recâștiga alinierea și funcția optimă a corpului.
Având experiență în gestionarea condițiilor care afectează atât membrele superioare cât și cele inferioare, precum și în patologiile coloanei vertebrale consider că a lucra îndeaproape și personalizat cu fiecare pacient este cheia pentru obținerea unei îmbunătățiri optime a situației fizice și psihice a acestuia.
Educația reprezintă o mare parte din abordarea mea în ceea ce privește tratamentul, deoarece cred că toți pacienții ar trebui să învețe cum să efectueze întreținerea de bază pentru ei înșiși, pentru a trăi o viață lungă și sănătoasă

Experiență Profesională

Medicină si Recuperare medicală

Specialități

Medicină si Recuperare medicală
Ecografie musculoscheletală

“Health is a state of complete physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease or infirmity” – World Health Organization

Florin Duna

Fiziokinetoterapeut

După absolvirea Facultății de Kinetoterapie am realizat că cel mai important este să ajuți oamenii să ințeleagă că principalul aliat pentru sănătate (fizică, psihică, spirituală) este Mișcarea. Am participat la mai multe cursuri postuniversitare pentru a-mi dezvolta abilitățile de fizioterapeut, iar în prezent finalizez cursurile Asociatiei Osteore în domeniul Osteopatiei.
Motivația mea este să pot oferi exerciții și terapii corecte, astfel încât fiecare persoană să își poată îmbunătăți calitatea vieții prin mișcare eficientă.
Sunt pasionat de a ajuta oamenii și aștept cu nerăbdare să întâlnesc noi clienți în călătoria către îmbunătățirea calității vieții lor.

Experiență Profesională

7 ani experiență în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale
3 ani experiență în domeniul osteopatiei

Specialități

Kinetoterapie
Terapie manuală
Kinesiotaping
Fizioterapie
Dry Needling

“Physical therapy – today it hurts, tomorrow it works!”

Andreea Ciuchiță

Fiziokinetoterapeut

Absolventă a Facultății de Kinetoterapie și cu studii aprofundate în Nutriție și Remodelare Corporală, îmi place să fiu un kinetoteraput profesionist pasionat, având ca principal scop bunăstarea și confortul tuturor pacienților prin îmbunătățirea formei fizice și psihice.
După absolvire, am căutat o formarea continuă pentru a-mi îmbunătăți abilitățile în terapia manuală și am învățat mai multe intervenții practice. Dorința de a urma cursuri în domeniul osteopatiei a venit ca o evoluție naturală, interesul meu principal fiind de a facilita recuperarea în funcție de adaptabilitatea fiecărui pacient și de leziunile specifice.
Motivația mea este să-l însoțesc pe pacient din primele zile de la rănire până la recuperarea completă și chiar dincolo de nivelul său individual de sport sau de sănătate.

Experiență Profesională

5 ani experiență în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale
1 an experiență în domeniul osteopatiei

Specialități

Kinetoterapie
Fizioterapie
Hidroterapie
Motricitate
Posturologie

“Posture is important! Look less like a comma and more like an exclamation mark!”

Adelin Ilinca

Kinetoterapeut

După finalizarea studiilor în cadrul Facultății de Educație Fizică din Brașov ca antrenor iar apoi urmându-mi pasiunea pentru sănătatea corpului uman prin specializarea în terapii complementare, Yumeiho, Cupping și Dry Needling, pun un accent puternic pe tehnicile hands-on, lucrând îndeaproape cu pacienții mei pentru a atinge obiectivele importante pentru ei.
Recunoscând că fiecare pacient este unic și că trebuie vindecat având nevoie de o abordare individuală, pun la dispoziția acestuia un tratament complet care acoperă leziunile trecute sau recente, diferite forme de contracturi precum și masajul esențial de întreținere pentru a combate efectele negative ale vieții cotidiene asupra corpului, folosind o varietate de metode de masaj, inclusiv depp-tissue, trigger point release, tehnici sportive și de remediere.
Incerc astfel să combin evoluția clinică cu pasiunea pentru terapia fizică din dorința de a optimiza potențialul și funcția deplină a fiecărui pacient.

Experiență Profesională

7 ani experiență în domeniul kinetoterapiei
5 ani experienta ca terapeut maseur in cadrul clinicilor private de wellness & spa

Specialități

Masaj terapeutic
Yumeiho
Cupping
Dry Needling
Fizioterapie

“Do not underestimate the power of a therapeutic massage!”

Cătălin Motonea

Kinetoterapeut

Ca absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport – specializarea Kinetoterapie consider că mediul sportiv terapeutic și neurologic oferă o combinație perfectă pentru a maximiza recuperarea funcțională și aptitudinea fizică a persoanelor cu afecțiuni neurologice.
Cred cu tărie că terapia fizică este cea mai eficientă atunci când pacienții înțeleg natura leziunii sau a stării lor și au cunoștințe despre strategiile de management a durerii, despre modificările de activitate și evoluțiile pentru revenirea la funcția completă în timpul recuperării.

Experiență Profesională

Kinetoterapie
Motricitate specială și școala posturală

Specialități

Kinetoterapie
Motricitate
Posturologie

“Movement never lies” – Martha Graham

Lavinia Constantin

Kinetoterapeut

Absolventă a Facultății de Kinetoterapie – specializarea Motricitate Specială, cred cu tărie în combinația de exerciții personalizate și motivație pentru a ghida o persoană să-și atingă întregul potențial si manifest un interes deosebit în disfuncția mișcării.
Înțeleg că tiparele de mișcare (modul în care ne mișcăm) afectează funcționarea corpului nostru și cred că prin creșterea gradului de conștientizare și îmbunătățirea tiparelor de mișcare putem minimiza leziunile și ameliora condițiile degenerative.
Sunt pasionată de a ajuta oamenii să trăiască o viață sănătoasă, activă, pozitivă, fără durere și vătămări.

Experiență Profesională

Kinetoterapie

Specialități

Kinetoterapie
Motricitate
Posturologie

“Are you moving poorly because you are in pain? Or are you in pain because you are moving poorly?”