Kteam | Boutique
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

EXCELENȚĂ

Principiile noastre de bază sunt: conștientizare, echilibru între exerciții fizice regulate, o bună nutriție, odihnă adecvată, atitudine pozitivă și evitarea factorilor de stres.

EVOLUȚIE

In toti acesti ani ne-am dezvoltat în funcție de nevoile pacienților noștri, punând în practică, cu success, tehnicile clasice de fizioterapie si kinetoterapie îmbinate cu știința numită osteopatie.

PREVENȚIE

Terapiile noastre au ca scop: reeducarea corpului prin mișcare controlată

MOD DE VIAȚĂ

Restabilim echilibrul corpului prin creșterea mobilității articulațiilor, ameliorarea tensiunii musculare și îmbunătățirea alimentării cu sânge a țesuturilor, astfel încât corpul tau să raspunda eficient la propriile mecanisme de vindecare.

Costin Craiu

Fondator, Kinetoterapeut si Osteopat CO

După o experiență de 14 ani în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale, inițial că Profesor Kinetoterapeut în cadrul Școlilor Speciale și apoi Kinetoteraput și Fizioterapeut în cadrul diverselor clinici medicale private și centre de sport din România, am realizat că sunt pasionat de puterea de a vindeca și capacitatea de a simți și trata durerea și disfuncția.
Interesul și puterea mea primară sunt în domeniul manual. Întotdeauna am avut o fascinație legată de modul în care organismul depășește prejudiciul și revine la funcția deplină.
Principala mea dorință este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților nu numai printr-un mix de proceduri și tratamente de kinetoterapie și fizioterapie prestate la cel mai înal nivel de profesionalism ci și prin înglobarea unor principii specifice osteopatiei care țin de viziunea ei asupra corpului uman, a definiției ei despre sănătate.

Experiență Profesională

14 ani experiență în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale
4 ani experiență în domeniul osteopatiei.

Specialități

Kinetoterapie
Recuperare medicală
Osteopatie
Terapie manuală

“An osteopath is taught that Nature is to be trusted to the end.” – A.T. Still MD, DO, Autobiography

Chircalan Marian

Mereut Cosmina

Andreea Ciuchiță

Fiziokinetoterapeut

Absolventă a Facultății de Kinetoterapie și cu studii aprofundate în Nutriție și Remodelare Corporală, îmi place să fiu un kinetoteraput profesionist pasionat, având ca principal scop bunăstarea și confortul tuturor pacienților prin îmbunătățirea formei fizice și psihice.
După absolvire, am căutat o formarea continuă pentru a-mi îmbunătăți abilitățile în terapia manuală și am învățat mai multe intervenții practice. Dorința de a urma cursuri în domeniul osteopatiei a venit ca o evoluție naturală, interesul meu principal fiind de a facilita recuperarea în funcție de adaptabilitatea fiecărui pacient și de leziunile specifice.
Motivația mea este să-l însoțesc pe pacient din primele zile de la rănire până la recuperarea completă și chiar dincolo de nivelul său individual de sport sau de sănătate.

Experiență Profesională

5 ani experiență în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale
1 an experiență în domeniul osteopatiei

Specialități

Kinetoterapie
Fizioterapie
Hidroterapie
Motricitate
Posturologie

“Posture is important! Look less like a comma and more like an exclamation mark!”

Cătălin Motonea

Kinetoterapeut

Ca absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport – specializarea Kinetoterapie consider că mediul sportiv terapeutic și neurologic oferă o combinație perfectă pentru a maximiza recuperarea funcțională și aptitudinea fizică a persoanelor cu afecțiuni neurologice.
Cred cu tărie că terapia fizică este cea mai eficientă atunci când pacienții înțeleg natura leziunii sau a stării lor și au cunoștințe despre strategiile de management a durerii, despre modificările de activitate și evoluțiile pentru revenirea la funcția completă în timpul recuperării.

Experiență Profesională

Kinetoterapie
Motricitate specială și școala posturală

Specialități

Kinetoterapie
Motricitate
Posturologie

“Movement never lies” – Martha Graham

Lavinia Constantin

Kinetoterapeut

Absolventă a Facultății de Kinetoterapie – specializarea Motricitate Specială, cred cu tărie în combinația de exerciții personalizate și motivație pentru a ghida o persoană să-și atingă întregul potențial si manifest un interes deosebit în disfuncția mișcării.
Înțeleg că tiparele de mișcare (modul în care ne mișcăm) afectează funcționarea corpului nostru și cred că prin creșterea gradului de conștientizare și îmbunătățirea tiparelor de mișcare putem minimiza leziunile și ameliora condițiile degenerative.
Sunt pasionată de a ajuta oamenii să trăiască o viață sănătoasă, activă, pozitivă, fără durere și vătămări.

Experiență Profesională

Kinetoterapie

Specialități

Kinetoterapie
Motricitate
Posturologie

“Are you moving poorly because you are in pain? Or are you in pain because you are moving poorly?”
Call Now Button
WhatsApp chat