Kteam | Boutique
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,transparent_content,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

EXCELENȚĂ

Principiile noastre de bază sunt: conștientizare, echilibru între exerciții fizice regulate, o bună nutriție, odihnă adecvată, atitudine pozitivă și evitarea factorilor de stres.

EVOLUȚIE

In toti acesti ani ne-am dezvoltat în funcție de nevoile pacienților noștri, punând în practică, cu success, tehnicile clasice de fizioterapie si kinetoterapie îmbinate cu știința numită osteopatie.

PREVENȚIE

Terapiile noastre au ca scop: reeducarea corpului prin mișcare controlată

MOD DE VIAȚĂ

Restabilim echilibrul corpului prin creșterea mobilității articulațiilor, ameliorarea tensiunii musculare și îmbunătățirea alimentării cu sânge a țesuturilor, astfel încât corpul tau să raspunda eficient la propriile mecanisme de vindecare.

Costin Craiu

Fondator, Kinetoterapeut si Osteopat CO

Dorinta mea este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților printr-un mix de proceduri, tratamente și principii specifice osteopatiei.

Specialitati
“An osteopath is taught that Nature is to be trusted to the end.” – A.T. Still MD, DO, Autobiography

Andreea Ciuchiță

Fiziokinetoterapeut, Osteopat
Specialitati
“Posture is important! Look less like a comma and more like an exclamation mark!” Taylor Kevin Isaacs

DIACONESCU SEBASTIAN

Medic recuperare medicala / Competente ecografie musculo-scheletala

Motivația mea este să-l însoțesc pe pacient spre recuperarea completă și chiar dincolo de nivelul său individual de sport/sănătate.

Specialitati
“ The world we have created is a product of our thinking” – Albert Einstein
Call Now Button
WhatsApp chat